+30 694 82 37 977 contact@ecoblueberries.com

Ο μήνας Φεβρουάριος χαρίζει νότες τρυφερότητας και χαλάρωσης, με μια εικόνα ενός ζεστού φρουτώδους και μυρωδάτου τσαγιού και με τη συνοδεία απαλής μουσικής. Θυμίζοντας έτσι, πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε, να αγαπάμε και να προσφέρουμε τα καλύτερα στον εαυτό μας! Στο σημερινό 𝐛𝐥𝐨𝐠 με την συντροφιά της οικογένειας 𝐀𝐆𝐑𝐎𝐃𝐄𝐋𝐈 , θα δούμε όλα όσα μας προσφέρει το τσάι με φύλλα μύρτιλου, σηματοδοτώντας την αρχή μιας υγιεινής συνήθειας που μπορεί να εξελιχθεί σε λατρεία.

Η θρεπτική αξία του Μύρτιλου είναι μεγάλη και τα οφέλη της στον οργανισμό μας είναι αξιοσημείωτα. Πιο συγκεκριμένα, τα μύρτιλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες 𝐀, 𝐂, 𝐄, Κάλιο, Μαγγάνιο κ.α., στοιχεία που ενισχύουν τη λειτουργία των ανοσοποιητικών κυττάρων και προάγουν τη συνολική ευεξία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που χαρακτηρίζεται ως ο φύλακας της υγείας μας!

Κάποια ακόμα οφέλη:

Ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

Καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου.

Ενίσχυση της υγείας της καρδιάς.

Υποστήριξη του πεπτικού συστήματος.

Το τσάι μύρτιλου αποτελεί ένα συμπυκνωμένο ελιξίριο που μπορεί να απολαύσει ο καθένας εύκολα, σε μια κούπα όλες τις ώρες της ημέρας, συνδυάζοντας παράλληλα την απόλαυση και την προάσπισης της υγείας του! Προσθέστε το στην καθημερινή σας ρουτίνα και βιώστε τα θετικά αποτελέσματα, πάντα με την σιγουριά στην ποιότητα που προσφέρει η 𝐄𝐂𝐎𝐛𝐥𝐮𝐞𝐛𝐞𝐫𝐫𝐢𝐞𝐬.

Προμηθευτείτε το Αφέψημα Τσάι με Φύλλα Μύρτιλου, και θα μας θυμηθείτε!

0
To καλάθι σας
  • No products in the cart.