+30 694 82 37 977 contact@ecoblueberries.com

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ανοίγουμε το κουτί των εορταστικών απολαύσεων με τα εξαιρετικά Σοκολατάκια με Βιολογικά Σμέουρα από τον 𝐄𝐂𝐎𝐁𝐥𝐮𝐞𝐛𝐞𝐫𝐫𝐢𝐞𝐬 – 𝐀𝐠𝐫𝐨𝐝𝐞𝐥𝐢. Μια αληθινά μαγική συνταγή που γίνεται πανεύκολα και σου δίνει τον πιο γευστικό τρόπο να απολαύσεις τα 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐨𝐝𝐬.

Η συγκεκριμένη συνταγή υπόσχεται πολλά περισσότερα από ότι ένα απλό γλυκό. Είναι η γεύση της φύσης που φέρνουμε στο τραπέζι σας από τον βιολογικό μας κήπο. Πάμε να φτιάξουμε τα πιο γευστικά σοκολατάκια με βιολογικά σμέουρα παραγωγής μας.

Υλικά
𝟏𝟐𝟓 γρ. Βιολογικά κατεψυγμένα σμέουρα
𝟐𝟎 γρ. 𝐜𝐡𝐢𝐚
𝟏𝟎𝟎 γρ. μαύρη κουβερτούρα (χωρίς ζάχαρη)
𝟏 κτσ μέλι (ή ό,τι άλλο γλυκαντικό θες – προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ τα κατεψυγμένα σμέουρα και τα αφήνουμε να ξεπαγώσουν με φυσικό τρόπο σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 𝟑𝟎 λεπτά και εφόσον ξεπαγώσουν τα λιανίζουμε καλά με ένα πιρούνι να γίνουν πουρές. Προσθέτουμε τους σπόρους 𝐜𝐡𝐢𝐚 κι ανακατεύουμε. Προαιρετικά προσθέτουμε κι ό,τι γλυκαντικό θέλουμε όπως μέλι ή σιρόπι αγαύης/ σφενδάμου.

Μεταφέρουμε σε 𝟔 φόρμες σιλικόνης για μάφιν ή εναλλακτικά χωρίζουμε σε 𝟔 μεγάλες κουταλιές και βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα. Μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 𝟑 ώρες.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε κάθε παγωμένο κομμάτι από το μείγμα των φρούτων στη λιωμένη σοκολάτα και τοποθετούμε σε λαδόκολλα.

Αφήνουμε για 𝟑𝟎 λεπτά πάνω στη λαδόκολλα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Η κουβερτούρα παραμένει στερεή ενώ τα φρούτα στο εσωτερικό έχουν την υφή μαρμελάδας.

Προσφέρετε τα σοκολατάκια μας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μοιραστείτε τη χαρά και την αγάπη των ημερών αυτών με τον πιο γευστικό τρόπο!

Καλή απόλαυση!
Προμηθευτείτε τα βιολογικά, κατεψυγμένα σμέουρα

0
To καλάθι σας
  • No products in the cart.