Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 0.44 πόντους (0,44 )

Βιολογικά Κατεψυγμένα Μύρτιλα Big Blue – 1Kg – Extra Mέγεθος

22,00  συμπ. Φ.Π.Α.
Κερδίστε 0.44 πόντους

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε χοντρό φελιζόλ, εξασφαλίζοντας ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα.

Ελληνικά Κατεψυγμένα Μύρτιλα – Blueberries Big Blue παραγωγής μας, πιστοποιημένα βιολογικά.

Ελάχιστη παραγγελία 2 κιλά, συνδυάζεται με τα άλλα κατεψυγμένα προϊόντα. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη (οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί εώς την Κυριακή).

Κωδικός προϊόντος: frozen-blueberry-1kg-big-blue Κατηγορία:

Περιγραφή

Νέο προϊόν με βιολογικά μύρτιλα «Big Blue» πολύ μεγάλου μεγέθους παραγόμενα από εκλεκτές ποικιλίες των καλλιεργειών μας. Το ευνοϊκό μικροκλίμα της περιοχής της λίμνης Χειμαδίτιδας, το κατάλληλο έδαφος, οι σωστές καλλιεργητικές φροντίδες από μέρους μας και οι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες μας αποδίδουν ένα μοναδικό φρούτο για την Ελλάδα, με πολύ μεγάλο μέγεθος καρπού. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον εξαιρετικής ποιότητας καρπό μόνο από την ECOBlueberries με αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Τα κατεψυγμένα μύρτιλα συγκομίζονται, συσκευάζονται και καταψύχονται άμεσα, έτσι ώστε να παραλαμβάνετε έναν ποιοτικό και φρεσκοκατεψυγμένο καρπό χωρίς αλλοιώσεις. Οι καρποί δεν ειναι πλυμένοι και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε ειδικά φελιζόλ μεγάλου πάχους 3.5 εκατοστών, με πολύ μεγάλη μονωτική ικανότητα για να διατηρήσουν την ψύξη τους. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα.

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη και παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Λόγω της διαδικασίας με τον ξηρό πάγο, την Τρίτη αποστέλλονται οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή. Παραγγελίες της Δευτέρας και της Τρίτης εξυπηρετούνται εφόσον υπάρχει απόθεμα ξηρού πάγου διαφορετικά μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο προϊόν αφορά μύρτιλα πολύ μεγάλου μεγέθους. Η διάμετρος τους είναι μεγαλύτερη από 17 χιλιοστά.

Τα κατεψυγμένα μύρτιλλα παράγονται στην Ελλάδα από δικές μας καλλιέργειες και είναι βιολογικής γεωργίας πιστοποιημένα από τον οργανισμό πιστοποίησης Cosmocert.
Ελληνικό κατεψυγμένο βιολογικό μύρτιλο (μύρτιλλο – blueberry) δικιάς μας παραγωγής. Τα κατεψυγμένα μύρτιλα είναι διαθέσιμα από μέσα Σεπτεμβρίου έως αρχές Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διατίθονται σε σακουλάκια τροφίμων του 1 κιλού και συσκευάζονται σε κουτί φελιζόλ. Οι παραγγελίες για τα κατεψυγμένα πρέπει να είναι κατ’ ελάχιστον 2 κιλά.

Μετά την παραλαβή πρέπει να ανοιχτεί το φελιζόλ και να μπουν άμεσα στην κατάψυξη.

Δείτε την διατροφική αξία των μύρτιλων

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος1150 g
Καθαρό Βάρος

1020 g

Μέγεθος

Μεγαλύτερο των 17mm