Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 0.36 πόντους (0,36 )

Κατεψυγμένα Βατόμουρα (Blackberries) – 1Kg – Ανάμεικτο Μέγεθος

18,00  συμπ. Φ.Π.Α.
Κερδίστε 0.36 πόντους

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε χοντρό φελιζόλ, εξασφαλίζοντας ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα.

Ελληνικά Κατεψυγμένα Βατόμουρα, δικιάς μας παραγωγής.

Ελάχιστη παραγγελία 2 κιλά, συνδυάζεται με τα άλλα κατεψυγμένα προϊόντα. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη (οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί εώς την Κυριακή).

Κωδικός προϊόντος: frozen-blackberry-1kg-mixsize Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα κατεψυγμένα βατόμουρα συγκομίζονται, συσκευάζονται και καταψύχονται άμεσα, έτσι ώστε να παραλαμβάνετε έναν ποιοτικό και φρεσκοκατεψυγμένο καρπό χωρίς αλλοιώσεις. Οι καρποί δεν ειναι πλυμένοι και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε ειδικά φελιζόλ μεγάλου πάχους 3.5 εκατοστών, με πολύ μεγάλη μονωτική ικανότητα για να διατηρήσουν την ψύξη τους. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα.

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη και παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Λόγω της διαδικασίας με τον ξηρό πάγο, την Τρίτη αποστέλλονται οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή. Παραγγελίες της Δευτέρας και της Τρίτης εξυπηρετούνται εφόσον υπάρχει απόθεμα ξηρού πάγου διαφορετικά μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Ελληνικά κατεψυγμένα βατόμουρα (blackberries) δικιάς μας παραγωγής. Τα κατεψυγμένα βατόμουρα είναι διαθέσιμα από μέσα Σεπτεμβρίου έως αρχές Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διατίθονται σε σακουλάκια τροφίμων του 1 κιλού και συσκευάζονται σε κουτί φελιζόλ. Οι παραγγελίες για τα κατεψυγμένα πρέπει να είναι κατ’ ελάχιστον 2 κιλά.

Μετά την παραλαβή πρέπει να ανοιχτεί το φελιζόλ και να μπουν άμεσα στην κατάψυξη.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος1150 g
Καθαρό Βάρος

1010 g

Μέγεθος

μεγαλύτερο των 14mm