+30 694 82 37 977 contact@ecoblueberries.com
Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 0.46 πόντους (0,46 )
Sold Out

Βιολογικά Κατεψυγμένα Βατόμουρα (Blackberries) – 900 γρ. – Ανάμεικτο Μέγεθος

23,00  συμπ. Φ.Π.Α.
Κερδίστε 0.46 πόντους

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε χοντρό φελιζόλ, εξασφαλίζοντας ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα. Σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα τοποθετείται ποσότητα ξηρού πάγου για να καλύψει και μία επιπλέον ημέρα παράδοσης από την αναμενόμενη και παρέχεται εγγύηση παράδοσης!

Ελληνικά βιολογικά κατεψυγμένα βατόμουρα, δικιάς μας παραγωγής.

Ελάχιστη παραγγελία 2 συσκευασίες, συνδυάζεται με τα άλλα κατεψυγμένα προϊόντα. Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη (οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί εώς την Κυριακή).

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: frozen-blackberry-900gr-mixsize Κατηγορία:

Περιγραφή

Τα βιολογικά κατεψυγμένα βατόμουρα συγκομίζονται, συσκευάζονται και καταψύχονται άμεσα, έτσι ώστε να παραλαμβάνετε έναν ποιοτικό και φρεσκοκατεψυγμένο καρπό χωρίς αλλοιώσεις. Οι καρποί δεν ειναι πλυμένοι και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Τα κατεψυγμένα μας προϊόντα συνοδεύονται κατά την αποστολή με ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε ειδικά φελιζόλ μεγάλου πάχους 3.5 εκατοστών, με πολύ μεγάλη μονωτική ικανότητα για να διατηρήσουν την ψύξη τους και καλύπτονται από την εγγύηση παράδοσης που παρέχουμε. Σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα τοποθετείται ποσότητα ξηρού πάγου για να καλύψει και μία επιπλέον ημέρα παράδοσης από την αναμενόμενη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος ακόμα και αν υπάρξει καθυστέρηση από την Courier. Για περιοχές που η παράδοση είναι 1 ημέρα, ο ξηρός πάγος επαρκεί για 2 ημέρες και στα νησιά, Ήπειρο ή Πελοπόννησο που η παράδοση αναμένεται να είναι στις 2 ημέρες, ο ξηρός πάγος επαρκεί για 3 ημέρες. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα, πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας, να επιλέξετε την επέκταση της βασικής εγγύησης. Σε αυτήν την περίπτωση τοποθετείται επιπλέον ποσότητα ξηρού πάγου και παρέχουμε πλήρη κάλυψη της αποστολής, ακόμα και αν η μη παραλαβή οφείλεται στον παραλήπτη (ελλιπή ή λανθασμένα στοιχεία, απουσία κατά την παράδοση, κ.λ.π.), κάτι το οποίο δεν καλύπτεται από την βασική μας εγγύηση. Εξασφαλίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα.

Το κόστος αποστολής είναι δωρεάν! Αποστέλλονται κάθε Τρίτη και παραλαμβάνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Λόγω της διαδικασίας με τον ξηρό πάγο, την Τρίτη αποστέλλονται οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Κυριακή. Παραγγελίες της Δευτέρας και της Τρίτης εξυπηρετούνται εφόσον υπάρχει απόθεμα ξηρού πάγου διαφορετικά μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Τα κατεψυγμένα βατόμουρα (blackberries) παράγονται στην Ελλάδα από δικές μας καλλιέργειες και είναι βιολογικής γεωργίας πιστοποιημένα από τον οργανισμό πιστοποίησης Cosmocert.
Ελληνικά κατεψυγμένα βατόμουρα (blackberries) δικιάς μας παραγωγής. Τα κατεψυγμένα βατόμουρα είναι διαθέσιμα από μέσα Σεπτεμβρίου έως αρχές Ιουνίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Διατίθονται σε σακουλάκια τροφίμων των 900 γραμμαρίων και συσκευάζονται σε κουτί φελιζόλ. Οι παραγγελίες για τα κατεψυγμένα πρέπει να είναι κατ’ ελάχιστον 2 συσκευασίες.

Μετά την παραλαβή πρέπει να ανοιχτεί το φελιζόλ και να μπουν άμεσα στην κατάψυξη.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1050 g
Καθαρό Βάρος

900 γρ.

Μέγεθος

Ανάμεικτο

0
To καλάθι σας
  • No products in the cart.